Thursday, 9 August 2012

Insya-Allah Our New Angel will be born this coming October

Salam..
Last week aku g buat 3D/4D scan.. wat booking through Kasihku Sayangku ..then terus dapat appointment date the next day..kalau gi terus ke klinik tu ..harga dorang charge lagi mahal.. kalau book under website kasihku sayangku, charge dia RM100 aje.
Service dari sonographer dia sangat2 memuaskan..lemah lembut..dan penyabar orgnye...maklumla..baby dalam perut ni agak notty sket..sbb dia tak nak tunjukkan muka dia..kedua2 tapak kaki dia kat dahi..segalanya nampak ble kt buat 3D/4D ni ek..SubhanAllah! Kuasa Allah tiada tandingan...aku dapat tgk camne keadaan baby dalam rahim..yg masa tu tgh ngantok aka lalok..sbb aku kan tak sihat..batuk tak henti2..nak tak nak kena gak telan ubat doktor..so masa amik video tu ..nampak ler dia ngelak2 dari tunjuk muka dia..gosok2 mata dia..menguap beberapa kali..hehe..tak lari muka anak ibu ni dengan kakak2 dia..
Ok la..aku dah nak kena wat payroll ni..almaklumlah raya tinggal seminggu..nak cuti, kena la siapkan keje awal..tapi gaji tak dapat lak awal..hampeh!
Korang enjoy je la tgk gambar2 & video kat bawah ni...Tata

~LAA


2D

Nampak tu..dua tapak kaki kat dahi..dia tunjuk jantina je..hehe

Agak2 boy ke girl..? Cer teka

Saiz Kepala

Degupan Jantung

Saiz Pinggang/ Perut

Tulang Betis

Tapak Kaki

Tulang Belakang

Baby..kasi la turun kaki tu..nak tgk muka ni...

Turunkan kaki tu...

ishk..susah sangat nak kasi turun kaki..mesti kuat menendang ni..



Ni la rupa saya..macam sape ek? 

Gosok2 mata..Ngantuk la ibu..







video video video video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute