Thursday, 11 April 2013

Blom setengah tahun kasut skola da tak muat....Aduhai...

Salam..
Da lama tak hapdet aktiviti  kat blog kan..almaklumlah bz dengan kerja2 rumah, jaga anak, jaga lemak..ekekekek..duk umah badan semakin semangat walaupun hakikatnya duk umah lagi banyak keje berbanding bekerja..hahaha..

Actually, ni citer bulan lepas yang tak sempat nak berkongsi..anak dara saya tu asyik2 komplen kasut skola da tak muat..amendenya baru bulan 3 dah tak muat da kasut skola..biar betul...bila dibelek2 mmg betul pun..kesian anak ibu ye..budak2 skang cepat betul membesar ek..baju dia pun sama..beli jubah, sekejap je da senteng..alahai anak ibu...doakan je ibu dan ayah murah rezeki ye sayang...


Da sampai kekedai kasut..alahai si anak dara ni cerewet la sangat..taknak camni..tak nak camtu..ikut selera dia je..pastu da dapat size..tak nak pulak..nak cam gegurl lak kasutnya..taknak cam boboi..tadi statement lain skang lain..dah setengah jam baru selesai..huhu...kecik2 da cerewet...dok bayangkan kalau nak beli baju raya nanti..huhuhu..kena la tinggalkan si kecik tu kalau nak berbelanja dengan kakak2nya..banyak ragam..

Okeylah...nanti sambung lagi la...dadaaaaaa!!!

~LAA

2 comments:

maria firdz said...

Salam ziarah dan baca entry...

Salam kenal dari Ummi Faiqah (^_^):
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

ctfand said...

Budak2 kan..cepat je membesar..
Btw, blog ni dah cantik...kenapa tak update selalu... Keep on blogging ye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute